Може да заштедите 50% цена на нови гуми?

БЕСТИР ТЕХ

Област на апликација и премиса за инвестиции:

1- Врз основа на позадината на технологијата за пречитување на топло / ладно гуми, но со различни процеси, се усвојува нова мазна гума + шара за производство на нови гуми од вашата сопствена марка. Со ДОТ или Е Марк.

2- Некои земји воведуваат високи антидампинг давачки на гумите увезени од Кина, обично 50% или повеќе.

3- Мазните гуми (нова гума без теа) се дефинираат како полупроизводи според правилата и не содржат давачки против дампинг.

Производство на свои сопствени брендови гуми со градење линија за преработка. Со многу пониски инвестиции од новата линија на гуми.

Можете да увезувате мазни гуми од Кина, обновувајќи ги локално и да произведувате своја сопствена марка нови гуми за да избегнете високи тарифи. (На пример, ако набавната цена на гумата е 200 американски долари, секоја гума ќе заштеди 100 долари антидампинг-давачка.

Имаме комплетен сет на план за техничка имплементација, професионална опрема за производство и тим за технички услуги, Кина и Европа имаат технолошки компании, ако вашата земја ги исполнува горенаведените услови, добредојдени се да се консултираме и да соработуваме.

Добредојдовте да се вклучите во гуми за трговија со гуми Компании за преработка, фабрики за гуми, инвеститори да се распрашуваат.

 1(1)


Време на објавување: ноември-03-2020 година